Etiketter

søndag 10. februar 2013

Ny symaskin

Etter tips fra Trinepinesin blogg, så ønsket jeg meg en Janome Easy Jeans 22 til jul, og fikk den av min kjære mann!
Den syr jevnt og fint. Ikke fancy med flotte broderisømmer, men syr gjennom tjukke lag av stoff så lett og fint. Jeg har hatt den fremme en stund og kost meg. Akkurat nå er det strikkepinnene som gjelder, men jeg fikk da laget noe da jeg prøvekjørte den.
 Her er bleiepose/ toalettveske til den lille guttebabyen til ene niesen min. Han ble født 24.01.i år. Oppi ligger noen bleier, smokker, våtservietter og denne sansekluten i matchende farger.

 Så har jeg sydd nett i voksduk. Ideen har jeg stjålet fra min venn Solstrikke. Hvis ikke du har besøkt henne, så må du ta deg en kikk. Der er det mye flott!

Fargen blir ikke helt god i vinterlyset, men nettet er altså mørk lilla.
Alt stoffet er kjøpt på Stoff og Stil.
 
I går hadde vi en aldeles strålende lørdag. Heldigvis fint vi kommet oss ut en tur. På kvelden hadde vi besøk av gode venner. I dag skal jeg ut og kjøre i snøværet. For vi fikk ikke mer enn en dag i "paradiset". Jeg må kjøre yngstemann til toget. Han har vært hjemom på jobbintervju for sommerjobb. Så nå får vi bare krysse fingrene for at han får jobb.
 
Ha en god ny uke!

3 kommentarer:

 1. Grattulerer med ny symaskin.
  Håper du blir fornøyd med den.
  Fine ting du har fått sydd ivertfall.
  Den bleieposen var jo nydelig, og sånne sansekluter er snuppa mi helt avhengig av. Jeg har sydd mange sånn at det ikke skal være noe problem om den forsvinner.
  Gleder meg til å se hva du strikker.
  DEt er sikkert veldig smart med en sånn dosett, man har jo viktigere ting å tenke på enn om man har tatt tabletter eller ikke :)
  Ønsker deg rask bedring etter operasjonen, og en fin Søndag!

  SvarSlett
 2. Så koselig å høre fra deg. :) Ikke så veldig mye blogging her heller, men prøver å henge med litt. Gratulerer med ny symaskin, kjempefine ting du har sydd. Så lurt å sy nett av voksduk, for da tåler de jo mer. Jeg holder på å strikke meg Fanakofte, og så prøver jeg å få lest litt annet en fag inni mellom. Det er så herlig at dagene begynner å bli lengre, for da stiger energinivået også.

  Ha en fin søndagskveld!

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 3. Så kjekt med ny maskin! Har lyst på ny eg også..
  Men har nettopp kjøpt ny kjøkkenmaskin, så må vel vere nøgd ei stund ;-)

  Fin veke vidare!!

  SvarSlett