Etiketter

søndag 31. oktober 2010

Tur i urskogenI dag endte vi langt ute i urskogen på tur. Grunnen var at det var utrolig bløtt mange steder på stiene. En plass møtte vi bare en eneste stor elv der stien går. Da ble løsningen å gå noen meter tilbake og skritte inn i mellom alle krattrærne. Det ble litt stritt og ganske fornøyelig. Var vi tørre på beina da vi kom hjem?? Neida, langtifra. Vi kunne sikkert likesågodt bare langet ut i bekkene.
Jeg har fått ny mobil. Den har skritteller. Jeg hadde en periode for noen år tilbake der jeg prøvde skritteller. Det ble litt styrete når den ikke lå der jeg trodde den lå, eller batteriet var gått ut, eller jeg bare glemte å ta den på. Mobilen har jeg alltid med, så nå ble det plutselig lett å telle skrittene igjen. Og, ja. Jeg har rundet de 10.000 anbefalte i dag.

5 kommentarer:

 1. 10 000 skritt er langt det, så du har vært flink!
  prøvde å legge meg som følger, men det er tydeligvis problemer, fikk beskjed om å prøve senere, så det skal jeg gjøre;)
  ha en fin kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Så koselig det høres ut med kortlagingskveld. Veldig hyggelig at du finner inspirasjon hos meg. Jeg ble veldig begeistret for de hvite hjertene du har lagd. De var virkelig fine. Tror jeg må prøve å lage meg noen sånne før jul. :)

  Ha ei fin uke!

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Jeg stikker bare innom for å si hei jeg! Fant deg gjennom ei som er følger av min blogg. Nå skal jeg se nærmere på din blogg også :)

  SvarSlett
 4. Grattis med vel gjennomført 10 tusen:) Har selv hatt skritt-teller og vurderer og kjøpe en igjen. Det motiverer veldig:)
  Flotte bilder fra turen din, litt vann tåler vi da!
  Ikea er et kapittel for seg selv...liker meg egentlig ikke der...men noe har de da..som jeg MÅ ha:) Vel, lampen er montert og det ble lekkert:)
  Lykke til med din ikea:)
  Nyt den første novemberkvelden, klem fra meg:)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for koselige kommentarer! Og velkommen til nye følgere. Det synes jeg er kjempestas, jeg som har denne lille bloggen som ligger her og koser seg langt inne i et hjørne i blogglandia;) Og særlig når det er dere to "forbildene" mine; søstrene Tovepia og Havfruen! Det er så koselig å følge dere med flotte bilder, Major og flott toveprodukter! Og så Trine med de nydelige kortene, da. Det ble veldig koselig med kortlagekvelden i går! De andre var nybegynnere, så da kan en jo bare "briljere", siden jeg har holdt på et heeeelt år! (Lang igjen til deg og andre flinke kortbloggere, ja....)
  Og Hagen i Grubba: det var en veldig koselig nettbutikk du har! Skal jammen kikke litt nærmere på den.
  Ha en flott kveld, alle sammen!

  SvarSlett