Etiketter

onsdag 3. november 2010

Boller til store og små


I går kveld bakte jeg boller. Og nei, det er ikke fordi jeg er en sånn superhusmor. Jeg har faktisk full stilling og synger i kor en gang i uken. Familie har jeg også....og mine hyggelige hobbyer. Så hva får en dame i sin beste alder til, etter jobb, å sette bolledeig og bake en haug med skillingsboller? Jo yngste avkom lider av "foreldeflauhet". Vi kan absolutt ikke være med på noen som helst arrangementer som hjelpere. For meg hadde det passet utmerket å stille som vakt på elevkvelden fra 18-21 på skolen i kveld, i stedet ble jeg nødt til å sette meg opp på "noe å bite i", for jeg kunne jo ikke vise hverken mitt blide eller evt.sure åsyn blant alle fjortisene! Og de som kjenner meg vet at jeg heller bruker tiden min på å skrive en sang eller to enn å bidra med kaker og den slags. Ikke fordi jeg ikke kan bake, jeg synes bare det går så mye tid med til det.
Men boller ble det, og de var visst spisendes, for junior kom hjem med tom bollepose, gitar i trekk på ryggen og slepende på en 30 kilos forsterker. Og sang og spill hadde visst gått bra. Så da var vel alt akkurat så vellykket som det skulle være. En glad sønn = en glad mor.
Ps. bildet er ikke fra den reelle happeningen, men stjålet fra nettet.

4 kommentarer:

 1. Må le, foreldreflauhet er nok vanlig i denne alderen:D...men du fikk bake boller:O)
  Trøst deg med at det går fort over;)
  Min gubbe var så flau av sin mor at hun ikke fikk sitte sammen med ham på bussen..noen år senere hadde det gått over, men han hadde da anlagt langt hår (60-åra), da tok mora igjen og nektet å sitte sammen med ham:)
  Kos deg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Hehe:) Du fikk bakt og det er bra:)) Foreldreflauhet er helt vanlig men går over heldigvis:))

  Gitarer ja...i det stativet står det 4 basser og 2 gitarer. Vi har forsterker og orgel med rytmebokser;)) Mangler slagverk!! Jag HAR kunnet spillt gitar i min pure ungdom,var aktiv i kor som barn, de vi har nå er det Gubben som trakterer. Gammel musiker....men begge er vi veldig glad i musikk og sang. Det er utrolig herlig faktisk:)
  Jeg leser ALLE kommentarene jeg får, så ikke vær redd for det:)
  Lykke til med "ungdommen" og kos deg i kveld, klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. Hei :) Jeg har en sønn på 13, og han har kommet i den perioden nå. Jeg hadde hentet han på skolen 2 ganger i forrige uke,jeg så at han ikke var happy,og spurte hva det var. Mamma det er greit at du henter meg, men kan du ikke parkere ved fotballbanen ( som er 200 m unna ;) Ja ja plutselig er alt flaut;)Som lyn fra klar himmel . Bra bollene ble en sukse :)Tusen takk for at du vil følge meg :)Koselig :)

  Ønsker deg en fin kveld :)
  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelige kommentarer!
  Har hatt en strålende kveld på koret. Vi har fått ny dirigent. Vi har hatt svært flinke dirigenter før. Hun vi har nå er sanger, og da har vi begynt å øve på en litt annen måte. Det er jo lærerikt.
  Ja, Guri musikk og sang er veldig viktig i livet. Så moro at du musiserer litt du også.
  Og Tove: morsom historie med mannen din og "hevnen" fra mor. kan se det for meg!
  Hei Janne. Koselig med kommentar. Har kjempesans for geriljabroderiene dine!! Skal følge med bruktkjøpene dine videre!
  I morgen er det jammen fredag igjen, den deiligste kvelden i uken.
  Ha en strålende natt, og klem til dere alle tre!

  SvarSlett