Etiketter

fredag 18. mars 2011

En uke har bare mandager og fredager....

Ja, sånn kan det føles, og det blir visst bare verre med alderen, virker det som.
Uansett er det faktisk herlig fredag!Kira er klar for en bit av en bolle, og jeg har seget ned i sofaen, klar for strikking, fredags og noe gøy på TV.
Jeg fulgte med på åpningen av Dyreparken (programmet på TV2) sist fredag. Det var et koselig program for både store og små. Er så imponert over Lislevand som trener geiter og til og med tigre!


Datteren min har har hunden sin på dressurskurs med ham. Jeg har virkelig tro på metoden med å trene opp med belønning. Dessverre så ser vi, bare her i nabolaget, flere hundeeiere som dresserer hunden sin med skarp stemme, klyping og spark. Og så lurer de på hvorfor de ikke er lydige nok? Kira får rolig behandling, mild stemme og masse belønning. Og hun er faktisk rolig og grei.
Det var dagens "moralpreken";)

Ha en fantastisk helg!

4 kommentarer:

 1. Nydelig bilde av Kira:)
  Delvis enig med deg i det med belønning og oppdragelse...de skal ha masse masse belønning når ting gjøres riktig, helt enig. Men av og til MÅ det korrigering til! Men tvert hunden lystrer korrigeringen, masse skryt:)) Hvis ikke skrytet kommer tvert det lystres, kan du glemme det....
  Vel vel....
  Jeg har bloggtørke....og maler:)) Kommer vel på bloggen snart....
  Riktig god helg, klemmer fra meg:)

  SvarSlett
 2. Belønning er veldig viktig, og samtidig må vel hunden vite hvem som er "sjefen", men ikke med fysisk avstraffelse!! Det holder vel med myndig stemme og at du er konsekvent....ikke så ulikt det å oppdra barn, masse kjærlighet og at de vet hvor grensene går:) Da blir vel hunden også trygg, og det er viktig!
  Nydelig bilde av Kira, så kos dere i helga, lem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Selvfølgelig klem fra meg:O)

  SvarSlett
 4. Jeg ser ofte på Hundeviskeren, og han presisterer ofte at man skal være: rolig men bestemt:)

  SvarSlett