Etiketter

mandag 2. mai 2011

70% sjokolade......


Det går faktisk veldig bra i småjusteringene mine! Jeg klarer å etterleve noen få, enkle prinsipper ved hjelp av 70% sjokolade og kaloridagbok på Vektklubben.no (Grete Roedes klubb, gratis på nettet).
Jeg spiser nå ikke snop, kun litt 70% sjokolade, og det begrenser seg selv! Jeg spiser 2 Fedonskiver til frokost og til lunsj, litt kontrollert middag (med lite potet eller ris eller fullkornspasta) og kvelds med knekkebrød eller Kesam og Allbran. Ca. 1600 kcal pr.dag.
Trimming blir noen turer i uken. Her er det potensiale!

Jeg glemte rett og slett å legge inn aprilgaven i julegavealongen til Annepålanne'. To kluter i brun bomull. Mandarin Petit. Det skyldes at siste klut bare var nesten ferdig (derfor strikkepinne på bildet, men nå er den ferdig).

Her tenker jeg meg å lage kaffesåpe med scrappet etikett sammen med en eller to kluter. Det er vel en grei gave? Sikkert som gave, og kanskje også for salg på internjulemarkedet på jobb. Får se hvor mange kluter det blir. Og såpe er jo relativt fort gjort å få laget.

Vi har noen fantastiske dager nå!
Må bare nyte dem!
Øverst er bilde fra Lindenes fyr tatt påskeaften. En flott opplevelse å være ute i fyrområdet.

Nyt dagene, folkens!

12 kommentarer:

 1. Så flink du er i matveien, det er nok ganske mye å hente på det vi putter inn;) Jeg Wok'er mye, kylling og fisk og kjøper Wok Classic i frysedisken..prøver å unngå både ris og potet..sannelig ikke enkelt dette:O)) Kanskje er det bare snakk om å spise mindre og sunnere:O)))
  Nyt dagene med sol og sommer;) klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Så flink du er med kostholdet. Selv følger jeg et ganske strengt lavkarbokosthold (ketolyse) og trives med det.
  Kjekt med strikkede kluter, de kan man aldri få nok av.
  Klem T

  SvarSlett
 3. Flott bilde av fyrtårnet. Jeg elsker slike maritime bilder, og brukte ofte fyrtårn som hovedmotiv da jeg malte på rakved for noen år siden.

  Jeg prøver også å gå ned noen kilo, dvs. jeg har som mål å gå ned tre kilo i løpet av mai-juni. Så i kveld er det kålrot til kveldsmat. Bruker mørk sjokolade med 70% kakaoinnhold når jeg blir godtesyk jeg også. Liker spesielt godt den fra Freia.

  SvarSlett
 4. Nydelig bilde!! Jeg er så glad i vanlig mat at jeg spiser omtrent det jeg vil, men mengden er jeg forsiktig med! OG jeg går eller jogger minst 5 ganger i uka. Elsker å være ute::)) Godt at du finner ut hva som funker for deg::))

  Ha en finfin sprek uke::))

  SvarSlett
 5. det kostholdet der skulle jeg også hatt:) Vi skal til Italia i sommer og da er det greit å ha en viss matchvekt for egen trivsels skyld:)Vi får se, jeg kan det jo:)
  Nydelig fyrbilde og fine strikkakluter:) Jeg har også strikka kluter i påska, trivelig syssel det:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 6. ..hei du...så flott og oppmuntrende! Ja jeg holder på selv også..fjellturer og litt jogging..men ikke på asfalt..og så lavkarbo ja..gikk ned 17 kilo på det for 5 år siden...det funker..men noen har kommet snikende på igjen..så nå er dte full fart mot sommeren...det er så deilig å være bevisst....jeg har godteavtale skriftlig med ei god venninne...ikke snop og chips....men lov til 705 da..og den er supergod synes jeg.....lykke til og kos deg midt i livet!!

  SvarSlett
 7. ..ps..glemte å si at inspirerende blogg for meg nå er bloggen til Lena beatrice...google henne så kommer du til bloggen hennes...

  SvarSlett
 8. Du er jammen flink med kosten:) Kluter og kaffesåpe må jo bli en bra gave:)

  SvarSlett
 9. Ha en riktig god helg du også::))

  SvarSlett
 10. Hjemmelagde kluter med hjmmelaget såpe er jo en kjempeflott gave!
  Jeg greier aldri å gjennomføre omlegging av kostholdet mitt og det merkes veldig godt da jeg skulle prøve bunaden i går..... æsj, - den gikk på, men det blir ikke noe is på meg den 17.
  Ønsker deg flotte maidager:-)

  SvarSlett
 11. Så flink du er med maten.
  Hadde ikke klart en dag på den dietten der jeg.
  Kunne jeg bare sluttet med alt snopet så....
  Flott bilde fra fyret, og fine kluter.
  Blir en fin gave det.
  Nå er det Farmen her...Ha en fortsatt fin søndagskveld.

  SvarSlett
 12. Ja - 70 % sjokolade begrennser seg selv :-)
  Hihi :-)
  jeg klarer ikke å spise den ..

  jeg prøver ut forskjellige varianter ,
  med 70 % sjokolade og å blande noe inni den selv :-)
  da blir det bedre synes jeg :-)

  siste forsøk var :
  jeg smeltet sjokoladen ( forsiktig i microen ) og puttet oppi litt peanøtter - og pittelitt urafinert sukker .

  Ellers har jeg erfart at etter jeg sluttet med hvetemel og melkeprodukter - så har veldig mye av søthungeren min forsvunnet :-)
  Borte vekk nesten :-)

  SvarSlett