Etiketter

fredag 7. oktober 2011

Snart klar for mer feiring

Jobber i vei....Har liksom hatt fri idag. Men hva har jeg gjort? Kjørt og hentet miniknotten i barnehagen, hentet midt-i-mellom på kurs, var innom jobb og hentet noe jeg hadde glemt, jobbet med det tre kvarter, litt husarbeid og handlet. Der ble klokken halv 4. Ok, jeg har sittet på dataen kanskje en times tid også, men ikke noe mer "fri".... Thats life. Det var sikkert greit for de involverte å få litt hjelp også.
Men nå er det helg! Og mer feiring. Et stk mann som blir 50 og en stk sønn som blir 20 må jo markeres!
I går fikk jeg endelig litt ånden til å lage kort igjen. Jeg handlet inn til julekort, men laget noen gratulasjonskort i lilla først. Gleder meg til å ta fatt på julekortene! Skal lage dorullkort. Vent og se hvordan de blir;)

Kjempegod helg til alle!

10 kommentarer:

 1. Koselige kort du har laget. Ønsker dere en fin bursdagsfeiring!

  Klem

  SvarSlett
 2. Er det ikke slik da?..en fridag og man renner føttene av seg:O) Kjenner til dette selv med en gammel mor og bbarn og andre gjøremål som må gjøres på en sådan dag:)
  Kos dere med feiring i helga!! Nydelige kort! Klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Kjenner så altfor godt til det der fenomenet. :)Har høstferie her, og hva gjør jeg? Jo, jeg retter bøker og planlegger prosjekt vi skal starte med på mandag. Men nå avslutter jeg og tar en bloggrunde før jeg skal gå i gang med litt kortlaging. :):)

  Nydelige kort du har lagd. Lilla er så flott. Gleder meg til å se julekortene dine. Herlig å sitte å pusle med papir.

  Ha ei nydelig helg med feiring av mann og sønn!

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 4. Kjempefine kort du har laget! Kjenner igjen de fridagene som liksom bare forsvinner.... har store planer men plutselig er dagen gått. Ja ja. Ha en fin feiring!
  klem fra Sissel

  SvarSlett
 5. ..hei du! Gratulerer mann med 50 årsdag fra meg da..og 20 årsdag i tillegg!!...jeg har også hatt problem med kommentare....men i dag ordnet det seg..trykket av på forbli pålogget..men måtte "logge" av istedet for "loge inn" ..jaja...
  her blåser det og regner noe voldsomt....de største jentene har eist til henholdsvis oslo og kenya og de to andre er hjemme og pusler med diverse...helgavasken er unnagjort..og ny bok fått i gav ei dag er påbegynt..."tirsdagsdamene" av monika peetz....gleder meg til resten...god helg til deg og dine!!!Marit

  SvarSlett
 6. Ja som jeg sier Let the stress begin he he.
  Men nå har jeg sendt ut, nei de dro frivillig fra en hyggelig bursdag. Jeg ligger med kakemage og ser Nytt op Nytt (og litt blogging fra kakemagen også he he)
  Kos kveld til deg og pust ut.
  Klem
  Randi

  SvarSlett
 7. Dorullkort - det høres spennende ut. Og kortene i lilla ble også søte.

  Riktig god oktoberhelg!

  SvarSlett
 8. Gratulere til Jubilantane dine!
  Så flink du er med korta..
  spennande sjå kva du skal lage av dorullar..

  klem

  SvarSlett
 9. Rart hvor disse dagene flyr! Var nå fint kort du hadde laget. Gratulere med to stor jubileeum i huset :).

  Klippet plenen ja,, vurderte i uka som gikk men lot det bare være siden de meldte denne snøen :)

  Har også planer om å lage litt i papir, ikke kort men adventskallender. Så en kjempefin igår som var laget av store fyrstikkesker :)

  Klem og fin kveld videre :)

  SvarSlett