Etiketter

tirsdag 17. august 2010

Mer produksjon


Så langt er jeg kommet i julegaveproduksjonen:) Håndklene (et grønt, et rosa og et sort) er strikket i ruter. Klutene er strikket i rett/ vrang (sort og en grønn), og i rett/vrang en rad, neste bare rett (lilla og en grønn). Jeg har ogås kjøpt etiketter til å sy på med "håndlaget av...." og signatur.

Vi er mange på jobb som driver med håndarbeid. Nå har vi begynt å snakke om å lage en mini-julemesse internt der alle som vil bidrar med noe til salgs. Noen har kanskje 5 julekort, eller 4 strikkekluter å bidra med, selvsagt for lite til å stille på en vanlig julemesse, men når vi er mange som gjør litt, så blir det en del til sammen. Foreløpig har vi "påmeldt" julekort, kluter og håndklær, julehjerter i keramikk, sying og hekling, akvareller, julekaker, pulsvarmere, såper og smykker. Det er ennå noen som ikke er spurt. Alle har vært veldig positive. Vi skal selge til hverandre først, og så skal vi spise noe god mat etterpå. Tror dette blir veldig koselig!

3 kommentarer:

 1. Høres ut som en veldig god og ikke minst koselig ide. :)

  Trine

  SvarSlett
 2. Det er en veldig hyggelig og sosial "greie" å lage en liten julemesse internt på arbeidsplassen. vi hadde noe lignende på min forrige arbeidsplass, men da lå "varene" på pauserommet i et par uker og hele personalet kunne kjøpe det de ønsket. dette var fast tradisjon hver jul, og det var utrolig populært og ble det store samtaleemnet. Alle gleda seg til å se hvilke produkter som skulle selges :-) Alltid lurt å finne på noe hyggelig med kolleger, det virker samlende og er bare positivt!
  Elisabeth :-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for tilbakemeldingene. Ja, mange har savrt at dette har de lyst til. Egentlig bør vi bare bestemme en dato, slik at alle kan sette den av i god tid. Dette kan bli moro!

  SvarSlett