Etiketter

søndag 13. november 2011

Vi som nyter dagen


En utrolig deilig søndag har vi hatt i dag! Det er så flott at det kan være sånne dager i den ellers mørke og triste november. Vi tok med Kira til sjøen. Den ideen hadde en del andre mennesker også...så Kira ble litt stresset (siden hun måtte gå i bånd i turområdet, hun pleier jo å løpe fritt!). Plutselig var opptil flere mennesker og hunder skumle. Etter vi hadde gått et stykke, fotografert litt og badet (nei, bare Kira), så vendte vi nesen hjemover.
Dette ble en god oppladning til 4 dager med jobbreise og mye innendørsaktiviteter (les stillesitting med datamaskinen...).
 Og her sitter fotografen og øver seg med det nye kameraet.

8 kommentarer:

 1. Nydelige omgivelser dere har å gå tur i, og jeg har selv hatt en skikkelig badehund:O)
  Ha ei god uke, klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Flotte bilder :) Deilig med slike turer nede ved sjøen .

  Fin Søndagskveld ønsker jeg deg også !
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Det er godt å komme ut i frisk luft og fin natur! Her var det grått i dag og i går, men vi hadde likevel en flott tur i går. Ha en god uke!

  SvarSlett
 4. Så flott å ha det slik!
  Har regna litt i dag, men trur veka skal bli betre..
  Ha god ny arbeidsveke!

  SvarSlett
 5. Åh....så vakkert det var der. Ja en slik november må bare nytes. Selv om vi har hatt og har fortsatt, stiv kuling. Været buldrer utenfor.
  Ha en fin jobbreise:)

  SvarSlett
 6. Ser ut til at fotografen behersker kameraet bra. Riktig flotte bilder fra en like flott dag.

  SvarSlett
 7. Så flotte bilder! Ja det er helt utrolig at november så langt har vært snøfritt. I dag er det minusgrader her og med klarvær - herlig!

  Et nydelig skinn du har laget i innlegget under.

  SvarSlett
 8. Så nydelige bilder fra ved sjøen:) Og nydelige Kira får være uten bånd, det er deilig for våre firbente yndlinger:)Noen ganger passer det ikke når mange mennesker har funnet på det samme,som her:)
  Takk for nydelig klut i det deiligste garn, praktisk etui til papirlommetørklær og deilig kaffe(er kaffekjerring vettu):) Håper min gave til deg har kommet frem:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett