Etiketter

lørdag 11. september 2010

Flytur over Helgelandskysten og en fornøyelig bok.
Jeg var på jobbreise midt i uken. Jeg fløy blant annet over Helgelandskysten, og jeg ble imponert over det jeg så. eg skjønner at jeg en gang skal reise det stykket med Hurtigruten. En kollega fortalte emg at de hadde reist akkurat det strekket i sommer. Snittalderen på passasjerene var høyere enn Årosmasta, og derfor var det fint å bare ha et par døgn ombord i båten. Jeg legger det til på reiseønskelisten.
Etter å ha stirret ut på den vakre naturen i omtrent en time, tok jeg frem lektyren jeg hadde kjøpt i Brønnøysund på formiddagen (sånt må man gjøre når Knausgård 5 ble utlest kvelden før).
POTENSGIVERNE av Karin Brunk Holmquist. Det er en kjempesøt bok om to eldre søstre som lever nøysommelig på den svenske landsbygden. De lever sitt vante liv dag ut og dag inn, helt til Alvar flytter inn i nabohuset....ting begynner å skje....Les og kos deg. Jeg hadde to fly til før jeg var hjemme, og boken var ferdig l i løpet av turen.

4 kommentarer:

 1. Potensgiverne er en fornøyelig bok som er kos å lese. Nå venter jeg bare på å få låne den nye boka som heter Rapsgubbene.

  Ha en fin lørdag!

  SvarSlett
 2. Hei,
  dette var en koslig blogg, med mange fine bilder:)

  Berit.

  SvarSlett
 3. Hei, en hyggelig blogg du har. TAkk for at du har vært innom hos meg og gitt meg en slik hyggelig hilsen. Kommer gjerne innom her igjen :-)

  Med vennlig hilsen Turid

  SvarSlett
 4. Så koselige kommentarer! Takk for besøket, og kom gjerne igjen!

  SvarSlett