Etiketter

søndag 6. mars 2011

En dag for trivsel

Dette er en dag i trivselens tegn! I dag er en "bare nyte" dag med nyvasket hus, kake i kjøleskapet og kun planer om en tur med hunden.
I går hadde vi gode venner på besøk. Vi serverte svinefiletgryte med ris, salat og Foccacia. Jeg hadde også bakt to kaker til kaffen. Sånn er det å ha ferie for meg; da kan jeg komme litt i forskudd på bakst og annet.


Nydelig blomst fikk jeg i vertinnegave av gjengen.
Det ble musikkquiz (eller mimrestund med gammel musikk fra -70 og -80 tallet) og trivelig prat. Herlig å ha en gjeng solide, greie venner!

Tidligere på dagen fikk vi tatt en spasertur med Kira. Vi dro til det lokalet vi har fått holdt av til konfirmasjon til høsten. Var litt spent på om det var benker/ utemøbler der, og det var det.
Etterpå spaserte vi i området rundt. Det ligger helt ved sjøen, så det er en flott plass, særlig hvis det er fint vær;)


Foreløpig ligger isen såpass tykk at bare de mest ihuga fiskerne går ut med båten. Om to måneder blir her helt fullt av båter.


Så har jeg glemt å sette inn bilde av februargaven min. Det ble den grå Staffluen. Stadig noen nye luemodeller her i huset. Denne gangen skrivebordslampen på hobbyrommet;) Kan ellers røpe at marsgaven IKKE er en lue.....


Ønsker alle en strålende søndag!

11 kommentarer:

 1. Så deilig med en slik kosedag! Og å ha gode venner på besøk er god batterilading♥ Her lukter det nybakte boller- er jo fastelaven i dag. Etterpå skal de fylles med krem og syltetøy-mmmmmmmmm

  SvarSlett
 2. Takk for i går. Alltid koselig å vœre på besøk hos dere. Nydelig mat og kaker. Ha en riktig fin søndag i solen. Her skal det lages boller sammen med barnebarnet:-) Hils din kjœre.
  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 3. Hørtes ut som en hyggelig kveld med god mat og trivelig selskap.
  Denne lue ser så flott ut, jeg liker flettekanten rundt, for den gjør lua kledelig også, ikke alle luer som er det:O)
  Kos deg hele dagen til ende, klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Koselig med slike kvelder :) Og en tur med hunden i slike vakre omgivelser må jo være topp !

  Ha en fin søndag :)
  Klemmer fra Janne

  SvarSlett
 5. Flotte bilder. Den lua må jeg prøve ut. Nyt dagen videre, klem fra meg:-)

  SvarSlett
 6. Herlig med ordentlige vennekvelder:) Godt at overskuddet er tilbake. Her har jeg ikke fått tid til bollebaking, men man skal aldri si aldri....

  Klem:)

  SvarSlett
 7. Flott lue du har strikket, og det høres ut som du har hygget deg mye:)

  SvarSlett
 8. Så bra at du har kost deg :) Jeg har vært på jobb i dag, og så ble det en liten skitur på ettermiddagen. Men det er en del rusk i løypene, det blåste godt i går, så det er ikke optimalt. Men en liten tur er også fint :)

  Vedr din kommentar hos meg: jeg har ikke heklet boblene, garnet er slik at det har "innebygde" bobler ;) Men jeg har heklet rundt garnet mellom boblene!

  Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 9. Kvelden i går hørtes perfekt ut i sosialt lag:)
  Den plassen dere skal ha konfirmasjon på, så da veldig bra ut:)
  Her har vi spist boller...men vaniljekrem. Ny bolleoppskrift, kaloribombe delux. DEigen hevet slik at den vokste seg ut av bakebollen og utover benken, hehe:) Men Gubben og jeg er ikke store kakespisere...nå har vi vel boller i lang tid..
  HErlige blomsterbilder.....
  Nyt nå kosedagen videre, klem fra meg:)

  SvarSlett
 10. Ja det var sannelig en dag for trivsel :). Hærlig med vennelag og kviss. Det er gleder vi også bruker til påfyll :).

  Spennende med konfirmasjon. Nydelig sted da :).

  Klem, og takk for koselige kommentarer. Det er så koselig å ha møtt deg :)

  SvarSlett
 11. Flotte blomster.
  Deilig å gå ved skjøen på en slik solskinnsdag:)
  Har vært ute en tur med hunden i dag jeg og.
  Kjempefin lue.
  Gleder meg til å se Marsgaven.

  SvarSlett