Etiketter

søndag 12. juni 2011

Livet på sjøen er herlig

...for oss, men ikke for en hund midt i "kvetten-alderen". Er det flere som har opplevd hunder på ca. 18 mnd som skvetne? Håper det bare er en "alder". 
I dag har vi reist med rutebåten til en øy i skjærgården på besøk til gode venner. Kira ble livredd under overfarten, satt på fanget til gemalen og skalv virkelig. Begge veier. På rutebåten i fjor sommer var alt bare interessant og spennende....
Her er et knippe bilder fra sjøen/ øyen. Det første var tatt på båten før motorene startet (og da ble det skummelt!)


En kjempekoselig tur, og jeg har jammen fått litt farge!

Jeg har ikke fått kommentert hos alle i det siste. Vært noe rart med Blogger, virker det som....
Men ønsker alle en flott pinse videre!

11 kommentarer:

 1. For en herlig tur....så helt fantastisk ut...bortsett fra for Kira. Overse skrekken hennes, opptre helt normalt, ikke ha henne på fanget da dette forteller henne "dette er skummelt" ta henne med på flere turer. Major har plutselig fått for seg at trebruer i naturen er skummel...det trener vi på.
  Gi Kira tid til å utforske og gi ros når hun har klart å knekke koden!
  Gudd løkk:)

  SvarSlett
 2. Å så fine bilder.
  Deilig med sommer.
  Tror det er den alderen de ser "spøkelser" overalt.
  Det går nok over skal du se.
  Ha en fortsatt fin sommer:)

  SvarSlett
 3. Trinepine: hvis du titter innom igjen: du er en av dem jeg ikke klarer å kommentere hos nå:( Sorry! Håper det ordner seg!
  Trivselsdamen

  SvarSlett
 4. Stakkars Kira, men hun er kanskje i skvettalderen;)
  Nydelige bilder av sol og sommer. Jeg har nærmest regnet bort i pinsa, så været har vært direkte hustrig!
  Men ny uke nye muligheter:O)
  Kos deg, klem;)

  SvarSlett
 5. Herlig med sommervarme og utflukter. Nydelige bilder du har tatt. Synd at hunden blir redd på båten, håper den vokser det av seg. Heldigvis ikke lenge igjen til ferien.:):)

  Ha en fin dag i morgen!

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 6. Godt med slike dagar..
  Dumt for Kira, har ingen gode råd å gi..

  kos dokke siste Pinsedagen :-)

  SvarSlett
 7. Så fine bilder. Ser ut som dere hadde en fin tur. Hunden kommer seg. Hun er i en slik alder hvor alt er litt skummelt. Husker det rundt året på et par av mine. Men dere må ikke bry dere om henne noe ekstra når hun blir redd. Ikke dull eller staaakars for da tror hun at det faktisk er skummelt. Lat som ingen ting. Plages du med blogger så prøv Firefox eller google chrome som browser.
  Hei hopp
  klem
  Randi

  SvarSlett
 8. Flotte bilder her hos deg. Selv har vi tilbrakt pinsen i bil, kryssende mellom steder rammet av ras og flom. Ikke enkelt å kjøre Møre - Telemark t/r denne helgen nei. Godt endelig å være hjemme igjen.

  SvarSlett
 9. Herlige bilder. Ser av tidligere innlegg bokanbefalingene dine. Koser meg med de. Theorin liker jeg også, gleder meg til å lese den siste. Hindreåringen.... ett eller annet SKAL jeg også lese!! Har selv hatt mange gode bokopplevelser denne våren, bl.a Cecilia Samartins bøker (særlig Drømmehjerte og Mofongo). Ha en fin sommer videre:)

  SvarSlett
 10. Hei, så fint at dere hadde en hyggelig tur. Jeg har jobbet i pinsen :)

  Problemer med kommentering skyldes nok omleggingen av blogger og hvordan den enkelte håndterer kommentarene - om kommentarfeltet ligger på en side eller kommer som pop-up-vindu. (Blogger anbefaler å ha det på en side.)Hos meg hjalp det ta bort krysset ved "forbli innlogget" - før jeg tok det bort, kom jeg inn i en endeløs sløyfe der jeg måtte logge på igjen og igjen... Men nå virker det.

  Klem :)

  SvarSlett
 11. Skøn blog du har med nogle flotte billeder.
  Stakkels Kira, tror at det går over, den er jo ikke så gammel endnu.
  Jeg har tilføjet mig som følger af din blog.
  Ha´en god onsdag aften.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlett