Etiketter

søndag 4. september 2011

Inni mitt hode...


Inni mitt hode.......er det stort sett bare konfirmasjonsforberedelser (utenom på jobb, da, der det er fullt av mange andre saker). Bildene har ikke korrekte farger. Dette over er det merst riktige, men duken (til venstre) og lysene i pakke har mer lyngfarge enn det som kommer frem.
På bildet under ser alt bare brunt ut (bildet tatt i går kveld da junior og jeg satt og embosset frampå sangheftene). Klarer dere å forestille alt det brune som lyngfarger/ lilla? Da ser dere ideen som er er kommet ut fra mitt hode.

Jeg må jo legge til at silkebåndet er det tredje jeg har kjøpt før jeg ble fornøyd...

Jeg er disiplinert og gjør noe hver dag, mer i helgene. Nå, to uker før dagen er jeg ferdig med å vaske andre etasje (ikke noen som i utgangspunktet skal være der, og jeg må over badet like før), jeg har endelig fått spikret  opp gulvlistene på kjøkkenet (kremt, dette burde jeg strengt tatt ikke fortelle... men skitt au), sangeheftene og bordkortene er klare, jeg har strøker skjortene og brikkene til kaffebordet. I sangheftene til våre tre konfirmasjoner er alle sangene originalskrevet. Jeg har satt min ære i (som litt låskriver) å lage nye velkomstsanger, kaffeviser, sang til konfirmanten, og gjerne en trimvise. Eneste jeg har med utenom er sanger som konfirmanten har likt. På eldstemann hadde vi med "Lean on me" som hun også sang med tenkoret sitt, på nr.2 hadde vi med fotballsanger og nå har vi med "The lion sleeps tonight" fra Løvenes konge, foreslått av konfirmanten selv. Vi har en sangglad (og musikalsk) familie så vi skal få dradd i gang både komp hos gutta (a wimawee...) og jentene på toppen med verset. Blir kult.
Nå gjenstår bare gavekjøp og handling av mat i flere omganger, så jeg er godt i rute (hjelper å drive med organisering til vanlig på jobb, får god trening;).

Men det blir lite trim for tiden.... Husarbeid er forresten god trim! Jeg svetter som bare det når jeg rydder og vasker. Og det har jeg gjort i helgen. Huset bør jo være presentabelt!

En god, ny uke ønskes dere alle. Ny uke, nye muligheter!

9 kommentarer:

 1. Du er dyktig!
  Lykke til med innspurten, dette vert kjempeflott :-)

  SvarSlett
 2. Å, dette blir nydelig du. Så stilig med lyng på bordkortet. Koselig å stelle istad til konfrimasjon.

  Lykke til med resten av forberedelsene og ha ei fin uke!

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Men dette ser jo helt nydelig ut! Gleder meg til å se dette helt ferdig :-) Du er så flink til å få gjort ting, du er utrolig strukturert! HVIS du skulle få tid til tur, så er vi veldig klare for å komme ut og bli med en tur rundt vannet en tidlig kveld, bare å melde,vettu ;-) Klem fra Elisabeth

  SvarSlett
 4. Husvask er god trim ja!

  Så artig å se og høre om alle forberedelsene til den store dagen. Var kjempefine bordkort og serviettpynt! Blir nok veldig god stemning med all sangen. Imponerende at du skriver selv,, og ikke minst at dere er sangglade, alle sammen :)

  Dette kommer til å bli en veldig fin dag :)

  SvarSlett
 5. Puh....kjenner jeg blir en smule svett bare av å lese alle dine gjøremål. Men det er viktig at poden og dere får en minnerik dag. Jeg ønsker dere lykke til:)
  Artig med musikk og sang:)
  Lyngfarger blir vakkert:)
  Husk å pust:) Klem fra meg:)

  SvarSlett
 6. Travle tider, skjønner jeg, men så blir jo resultatet veldig bra da:)
  Ha ei flott forberedelsestid og en flottkonfirmasjon bir deth elt sikkert:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 7. Hei og takk for hyggelig hilsen.
  Dette kommer til å bli kjempeflott,
  nydelige farger du har valgt ut.:))
  Lykke til videre med forberedelsene.
  God helg til deg.
  Klem Mette.

  SvarSlett
 8. Jeg skjønner du har det travelt, og blålilla farger er nesten umulige å gjengi skikkelig, men jeg ser dette blir lekkert.
  Så artig med sangene, jeg liker selv å synge, så dette innslaget høres virkelig flott ut!
  Husarbeid, jeg blir svett bare med tanken, så det er nok trim på høyt nivå:O)
  Nyt dagen, klem fra meg;)

  SvarSlett
 9. Så fine farger, sikker på at dette blir kjempfint. Yngste her har såvidt begynt med konfirmasjonsforberedelser, hun skal konfirmeres i mai neste år. Regner med at du har det hekstisk nå, lykke til med den store dagen!
  Klem T

  SvarSlett