Etiketter

torsdag 2. august 2012

Søsterstrikk

Strikkelysten har svingt i sommer. Holder på med en jakke til det kommende barnebarnet, men den fikk ligge da jeg kom på den "glimrende" ideen å strikke gave til min søster som er 60 år om en uke. Jeg treffer henne i helgen i forbindelse med feiring av mine foreldres 80 og 85 årsdager. Jeg kan dessverre ikke reise fra Sørlandet til Bergen to helger på rad, så da må gave overbringes når vi treffes likevel. Jeg har strikket et sjal i Drops Alpaca og Drops Kid Silk. Strikket med to tråder hele veien. Mønster på Drops sine sider. Jeg synes at strikking og tidsfrister er ikke hører så godt sammen, men jeg ble ferdig! I går!  
Og sjalet ble fint, det. Nålen er kjøpt på Accezories.5 kommentarer:

 1. Sjalet og nålen var nydelig, for en vakker gave å gi til søsteren din. Gratulerer med alle stordagene, ønsker dere en finfin feiring! :)

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 2. Så snill du er, den beste gaven !
  Jeg blir rørt når jeg får slike gaver, tenk så mange timer..
  Vakkert sjal :)

  Janne

  SvarSlett
 3. Nydelig!!! Jeg har akkurat strikka et babyteppe i Alpakka til en kommende naboprinsesse... med lignende strikk og bord rundt! Gaver til små, gaver til store, alltid moro å gi bort :)

  SvarSlett
 4. Veldig fint sjal, garnet ser mykt og deilig ut!

  SvarSlett
 5. Dette ble virkelig delikat. En flott ting å gi bort. Bildene dine fra Åkerøya vekket ferieminner fra min barndom. Vi var ofte på Åkerøya, og jeg kjente umiddelbart igjen bryggen og husene bak som bildet ditt viser. Jeg har nemlig en tante som har hus på Åkerøya. En herlig liten sørlandsøy!

  SvarSlett