Etiketter

mandag 5. april 2010

Påskeoppsummering


Hva har jeg så gjort i påsken? Har jeg klart å trives?

Jeg leste igjennom trivselslisten min igjen, og fant ut at jeg hadde gjort alle tingene, bortsatt fra lange trimturer.....

Har vært litt pjusk i bihulene og jeg kjenner det virker inn på trimlysten/ evnen. (Skikkelig dårlig unnskyldning....). Men jeg har holdt på med flere ting i huset. Å rydde og vaske et helt hus, skifte på senger, rydde i sokker (ble 57 par!) og turer med valpen forebrenner likevel noen kcalorier.


Var litt nedtrykt i går. Arbeidet nærmer seg.... Selv om jeg har en jobb jeg trives i og en hyggelig arbeideplass, så er det noe med det å måtte ut hver dag, bundet av arbeidstiden. Dessuten vet jeg at at det ligger flere store arbeidsoppgaver og venter på meg, med tidsfrister. En større artikkel skal være ferdig neste uke, medarbeidersamtaler og et trekvarters innlegg på en samling med 250-300 tilhørere skal utføres i løpet av de neste ukene.

Her gjelder vel kunsten å begynne fra en kant og ta en ting av gangen. Det kan bare være følelsen av at det er mye, som tynger.


Leste forresten ferdig Min kamp 2 i går. Skal jammen lese de neste også!

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Ble inspirert av din "to do" liste til påske!
  Jeg fikk bare lest en krimbok, men det gav meg lyst til å lese mer...
  Kjenner meg igjen i det du skriver ang.at påskeferien er over. Jeg ble rett og slett litt "tung til sinns"de siste dagene. Det er utrolig deilig med feriedager!
  Hilsen Elisabeth (som ofte er innom her...)

  SvarSlett
 2. Så fikk du til en kommentar;) Da betyr det at andre også kan klare det (har prøvd å fikse noe på innstillingene).
  Har vært lettere i dag:)
  Har jobbet med "pikerommet" som skal bli kontor. En positiv aktivitet som gir energi.

  SvarSlett