Etiketter

søndag 7. november 2010

Tur til havet

I dag var vi bare nødt til å gå til havet, framfor å gå inn mellom mørke trær i skogen. Vofsen moret seg med å løpe til pyttene og bite i stykker isen. Klarte hun å bite av en bit, dro hun den med seg til en egnet "spiseplass" og gnagde på isen til den var borte.
Et utrolig deilig vær i dag. Om sommeren er det mye vind hos oss. Vi snakket om det, at hvis vi hadde hatt det deilige, stille havet i kombinasjon med sommervarme, så hadde det vært perfekt. Heldigvis finnes det noen slike dager innimellom på sommeren, og solen i dag bar bud om en ny vår om ikke så altfor mange månedene!

7 kommentarer:

 1. Jøje meg, sannelig er det forskjeller ute og går, det var jo den flotte høsten hos deg;) Jeg er redd vinteren er kommet for å bli hos oss, men liker det ikke..
  Ha en fin kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Ah....så herlige bilder fra havet:) Jeg bor temmelig vindfullt til jeg også men det venner man seg til:) Værste med det er blankisen på veiene om vinteren.
  Kommet litt snø hos oss i dag, nok til at blankisen er et faktum:)
  Takk for gode ord med tanke på flyturen!
  Ha en fin søndagskveld, klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. Så lenge var Adam i Paradiset....
  Da jeg våknet i dag morges hadde jeg god tid. Så god tid at jeg rakk å kikke litt på Facebook, og der hadde en av mine kollegaer skrevet at det snør, tidelibom. Jeg kunne raskt konstatere at hun hadde absolutt rett. Turen inn til Kristiansand med yngstemann til reguleringstannlege ble sleip og langsom, men vi rakk timen. Tilbake igjen var det kjempekø inn mot byen. Typisk sørlendinger å være dårlig skodd på den første snøen.
  I morgen drar jeg til Oslo, og det er meldt minusgrader i natt. Redd jeg våkner til glatte veier i morgen... (og så jeg som er en vinterveipyse....- men har en snill mann som kjører meg til flyplassen om jeg ber ham om det...)
  Klem til dere begge!

  SvarSlett
 4. Hei på deg, og tusen takk for fine ord på bloggen min. Håper dere greier å komme i gang med skinnfellprosjektet, for det er utrolig kjekt å holde på med. Og ikke minst, herlig å bruke om vinteren. Sitter i skrivende stund på en skinnfell jeg sydde for tre år siden.

  SvarSlett
 5. For et fint sted og fine bilder.

  Hyggelig at du er innom bloggen min. Når det gjelder salg av skjerf, er det jo tanken min at jeg skal selge etterhvert. Er litt usikker på de jeg har lagd nå, setter kanskje igang med produksjon av flere, så skal jeg gi deg beskjed. Det er veldig hyggelig at du spør om de skal selges :-) Massse hilsen Turid

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder!

  Hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 7. Janne: Nå er det bestemt at vi skal ha skinnfellkurs etter vinterferien, og jeg har meldt meg på! Blir jo ikke akkurat billig: 900.- pr.skinn og 800.- for kurset. Men det er det verdt. Blir jo et arvestykke ut av det!
  Turid: Jeg skal følge med! Det er så fint med noe EKTE håndlaget, og du lager jo de flotteste ting!
  Hei Mimmi-Leone: kikket inn på din blogg, og den var veldig lekker! Ser du er en dame med sans for vakre detaljer. Kikker gjerne innom igjen!
  Tusen takk for hyggelige kommentarer:)
  En fin kveld ønskes dere!

  SvarSlett