Etiketter

lørdag 8. oktober 2011

Fantastisk biff

Da var første dag av feiringer overstått!
Vi var nærmeste familie på Big Horn Steak House i Kristiansand. Jubilanten ønsket seg den største biffen og alt tilbehør som kunne tenkes til.

Her ser dere selve biffen. 400 gram!! Det var for mye selv for en 50-åring som hadde tenkt å ha plass til favorittdesserten; bananasplit. Han delte litt med junioren på snart 20. Men alt tilbehøret ble ikke spist opp....
Lilleknotten satt så tålmodig og spiste sine pommes frites og agurker. Han er en sosial type som storkoser seg når vi er samlet alle han kjenner.
Det ble en veldig koselig feiring!
Jubilanten er storfornøyd med dagen og gavene (speilreflekskamera, fleecejakke, ullundertøy, bålstativ, to bøker, reise til Edinburgh, og sjekk fra svigerfamilien).
Og i morgen fortsetter feiringen. Blir neste sånn tre dager til endes:) Men det fortjener han, gullklumpen;)
PS. Kanskje jeg trenger å finne ut litt om speilreflekskameraet og kan teste det litt på bloggen etterhvert....??

5 kommentarer:

 1. ..så koselig..det er bursdagsbarnet vel unt med en stor biff..den bygger muskler også..hehe...har har vi også hatt biff i kveld..men jeg synes aldri jeg får den ordentlig til..er ikke så ofte vi har det....lykke til med feiringa videre....

  SvarSlett
 2. Den biffen så god ut. Klart den må være stor på en SÅ stor dag. Lykke til med videre feiring. :-)

  SvarSlett
 3. Wow, 400 grams! Det er 50-åringen sin det:)
  Gratulerer med vel overstått til mann og sønn:)

  Klem Trine.)

  SvarSlett
 4. De varmeste gratulasjoner til både mann og sønn!
  For noen nydelige kort du har laget til dem!! Nydelig!! Og sånn apropos lån av gaver..., mein kjære fikk kamera til sin 40års dag - låner det hele tiden jeg altså, det er lov det! Så jeg anbefaler deg en sånn låneordning - og han Stifinnermannen din høres ut som en knakende grei kar - så det går sikkert finfint!! Lykke til videre med feiringen!!
  Stor klem fra Lokki

  SvarSlett
 5. Gratulerer med vell overstått feiring. Høres ut som dere har hatt det veldig fint. Så flott at mannen din har fått kamera, da kan du jo låne. Jeg låner hele tiden hos datteren min, men jeg er ikke særlig flink ennå. :):)

  Tusen takk for veldig koselig kommenter til teppet mitt. Begynner å bli så gammel at jeg suger til meg alle komplimenter. hi, hi

  Ha ei strålende uke!

  Klem, Trine

  SvarSlett