Etiketter

onsdag 16. februar 2011

En slappfisk?

 
Og da snakker vi vel egentlig ikke om dyret på bildet som ser ut som et slakt, men kanskje heller eieren. Man kan si det slik at siste over en uke har det blitt langt fra de ønskede 10.000 skrittene. Men i dag trodde jeg at jeg skulle klare det. Opp kl.5.30 og måkte i gården, trasking på jobb og en halvannen times tur med Kira og mannen i kveld. Skulle blitt 10 tusen det? Men det viste seg at det meste av tiden gikk med for Kira til å snuse og til å leke med alle vennene hennes vi møtte på veien. Aller høyest i kurs står en nydelig, kjekk golden retriever ved navn Jacko. Han er hennes store kjærlighet (og vår, dersom vi skal ha valper en gang). Kira er 75 % golden, og 25% labrador, selv om ikke det er så lett å se;) Derfor eventuelt en renraset golden som far til avkom.
Men så var det disse skrittene. 9.500 stoppet telleren på i dag. Ok. En sterk forbedring fra siste ukes harkende, pesende bevegelser. Bedre nå når dette slipper taket. Så det blir nok tur til helgen, ja!
Tusen takk for oppmuntrende ord i forrige innlegg!

(Forresten kan måkingen stå for de siste 500....hadde ikke teller i lommen da. Og det var jo virkelig en pangstart på dagen!)

11 kommentarer:

 1. Du er råflink!! Så mange skritt er mye gåing, det vet jeg.
  Jeg får litt inspirasjon når jeg leser dette, for jeg har vært veldig aktiv, men gått "i hi", og det irriterer meg:)
  Nydelige Kira! Har selv hatt en golden, og hjemme hadde vi en labrador, så jeg liker retrieverblod:O)
  Ha en fin ferd mot helg, jeg skal ha vinterferie fra helga, skal bli godt;).. klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Ja, du burde nok hatt telleren med på snømåkingen ;) Til din kommentar hos meg: Ser deg levende foran meg, født med en ball under armen... Selv har jeg aldri blitt vant til å "leke" med en ball. Men liker å gå på ski, selv om jeg ikke er noe særlig flink til det. Det viktigste er jo å KOSE seg med det man gjør!

  Ha en fin uke!
  Klem

  SvarSlett
 3. Måkingen må med for der fikk du en real styrketime også!!!! Så flott at du er på beina igjen.

  Klem:)

  SvarSlett
 4. Wow!
  Nei 10000 er ikkje så godt å få til!!
  Er med på dytt.no med personalet mitt ;-)

  SvarSlett
 5. Du er i mål, klart den måkerunden sørget for det!
  Flinke du, lykke til videre :))
  Ønsker deg en nydelig uke videre!
  Klem fra Lokki

  SvarSlett
 6. som å se vår Kira når hun slapper av i stabilt sideleie på sofaen:) Herlig å møte venner som hundene kan leke med når man er på tur:) Du får gå på stedet hvil da, vettu:) Håper formen din bedrer seg fremover nå da:)Skal se du blir frisk og rask til helga:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 7. 10 000 skritt er mye, har prøvd teller selv:)

  SvarSlett
 8. Bra jobbet, godt å høre at du er i form igjen.
  Ligger en firbent "slappfisk" i sofaen ved siden av meg også ;)
  Ha en fin dag videre
  Klem T

  SvarSlett
 9. Nyyyydelig hund!
  Har tenkt å komme meg ut å gå mer enn det jeg har gjort hittil. Har selv hund som er god turkompis, men først må jeg bli kvitt snuen som har bitt seg fast.

  Ha ei trivelig helg.

  SvarSlett
 10. Nå har jeg vært på besøk i den trivelige bloggen din. Hit kommer jeg gjerne igjen. Jeg har nemlig sansen for folk som vil trives =)

  SvarSlett
 11. ....det er ikke rart du trenger en liten forsiktig start etter å ha vært nede for telling...håper du hade det supert i Danmark...
  her e rdet nydelig vær og jeg tror jeg drar med mannen på en liten tur...ellers er det lengsel mot vår nå samtidig som lyset gjør det så vakkert å fotografere de nydelige istappene rundt omkring.....hils mannen og ha ei deilig uke..Marit

  SvarSlett