Etiketter

lørdag 7. juli 2012

Deilige juli? Deilige ferie!

Da har jeg endelig fått senket skuldrene og gått i feriemodus. Vanvittig så godt det er å sove til jeg våkner, og til å mest mulig gjøre ting etter innfallsmetoden. Nå er det nå sånn at noen få ting er fastlagt. I dag, for eksempel, har vi vært i 2-årsdag til skjønne, lille barnebarnet. Det er så morsomt at han snakker så mye! DO hobæ-kaki! Betyr selvsagt stor jordbærkake. Han fikk praktisk gave av mormor og moffe: regntøy. Men måtte ha med Kardemommeby-boken, for der har han vært, og et puslespill med bokstaver (ja, han kan en god del av dem....).
Men siste ukenes begivenheter har vært avslutninger og masse strev før ferien endelig kom.
På torsdag var vi på spennende tur på Ågerøya utenfor Lillesand, med fastboende guide. Her kommer et knippe bilder av en vakker og velholdt øy med ca.35-40 fastboende, og en del feriegjester. Du kan komme dit sommerstid med turistbåten Øya.


Nyt juli; med eller uten regn og eller sol.....

3 kommentarer:

 1. Lenge siden sist jeg har vært innom hos deg. Nydelige bilder du har lagt ut, får ordentlig sommerstemning av dem. Kan tenke meg det er herlig med barnebarn. Ene søstra mi er blitt bestemor, og jeg må bare si at jeg er litt misunnelig. :)

  Ønsker deg en nydelig ferie. Jeg er på hytta og koser meg stort.

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 2. Vakre bilete frå ein vakker stad!

  Nyt sommaren :-)

  Søndagsklem

  SvarSlett
 3. Herlig når småttisene begynner å snakke, bare en mor kan forstå i begynnelsen hi hi. (eller bestemor da)
  Nydelige Bilder fra et vakkert sted.
  Hold skuldrene nede du fortjener det.
  Klem

  SvarSlett