Etiketter

fredag 15. juli 2011

En rusletur i hagen

Dette er skikkelig lygeblogging!
Ja, det er hagen min, men jeg har IKKE tatt bilde av det forferdelige gresset som opptil to hunder har spunnet opp, eller noen halvvisne margeritter i en krukke. Neida, denne gangen viser jeg bare glansbildet! En bloggers privilegium:)

Først Flammentanz-rosen min. En stolthet i begynnelsen av juli.

Det er denne Kira har tynnet i vinter, men den er like stor og kraftig som den pleier å være.

På husveggen har vi en klatrerose som jeg mener å huske er en Dornröschen. Den er litt rødere i fargen enn Flammentanzen.


Så litt matauk:
Morellene er på god vei til å bli modne. Like mange og flott som i fjor! Men i år må treet klippes. Har ikke tenkt å måtte plukke med stige, heller, så til neste år kan det hende vi ikke får frukt på. Time will show.

 Rips. Nam- nam!

Stikkelsbær - blott til lyst og spising fra busken.


Til slutt må jeg ta med et bilde av den fantastiske solnedgangen vi hadde i går, i regn. Alt rundt oss ble farget rosa!

Ha en deilig fredagskveld!

6 kommentarer:

 1. For en solnedgang!
  Nydelige roser, det er vel blant de buskene og blomstene jeg liker best. Min Flammentanz lever ennu, men sannelig ser den pjusk ut i forhold til din, men så har den hatt et dårlig liv i 30 år:O)
  Nyt helga, klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Dåååån......for noen roser.....jeg har så lyst på roser....jeg har jo den hvite som jeg blogget igår men jeg vil ha mere....i farger:) Men klimaet her er tøfft med sjøsprøyten, så jeg må ihvertfall tenke meg om hvor jeg planter de.
  Vi har også blå stikkelsbær, søt og god.
  Bra at Kira ikke knertet rosene da....
  Det er det som er så fin med blogging, du viser det du vil:)
  Nyt helga, klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. Vakre roser og nydelig solnedgang. :)

  Ha ei trivelig helg!

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 4. Takk for koselig kommentar! Det er kjekt å være tilbake:-) Dette innlegget kunne jo også vært med på rosa-utfordringen! Nydelige roser. Selv plantet jeg en Hurdals-rose i fjor, som ikke ville blomstre i år. Jeg har virkelig ikke grønne fingre:-(
  Ha en herlig dag!
  Klem, Elin

  SvarSlett
 5. ...du er så flink til å kommentere hos meg..tusen takk....ser ut som vi har mange felles interesser...kor er gøy...!! her landa vi etter ei uke med camping i Sverige...det var solfylte dager...deilig..nå fikk vi nok av soveposehår og telttåfis..så vi vendte nesa hjemover...de to største jentene på 18 og 20 skal ha sommerjobber..så de blir hjemme..mens vi andre 4 vender nesa mot trøndelag på tirsdag tror vi....god sommer videre og lykke til med konfirmasjonsforberedelsene...vi hadde i fjor..og så ikke før om 5 år....hehe..miamor

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelig kommentarer inne hos meg, og det gjorde at jeg fant den fine bloggen din også :-)))
  Så fine bilder fra hagen, de bærbildene var helt herlige.
  Ha en flott lørdagskveld. Klem, Eva :-)

  SvarSlett