Etiketter

fredag 31. desember 2010

ÅRSKAVALKADE


Inspirert av Trine og diverse andre bloggere fikk jeg lyst til å lage en årskavalkade sånn mens jeg sitter her og venter på kalkunen. Siden bloggen handler om litt av hvert, så blir innleggene også om helt forskjellige ting her i livet.
Januar:
Begynte å lage mine første kort som ikke var julekort. Bryllup var temaet, og kortene ble gitt bort til sønnen til venner i april, og til en venninne i august. Fint å lage noen kort som kan bare vente på en anledning.
Kira kom til oss i januar!
Februar:I februar var det lite blogging. Jeg tok dette bildet på tur rundt vannet noen minutters gange fra huset. Men jeg skrev overhodet ikke om turen vår til Svalbard (merkelig!). Derfor kommer det er bilde derfra nå:

Mars:


I mars holdt jeg på med blekkprosjektet mitt. Ikke ferdig med dette ennå, men det må videreutvikles og gjøres mer spesielt. Jeg leste krim og Knausgård.

April:

 I april var det deilig påske. Den beste høytiden i året! Kira var ellevill ved sjøen, og her sitter hun og tørker på en stein. Jeg jobbet litt videre med blekket mitt.


Mai:

Da leste jeg meg opp på lavkarbo. Jeg har fremdeles sansen for denne tankegangen. Det er ikke noe feil med den livsstilen, men det er noe feil med hun som skal leve etter den.....

Jeg gikk også mye turer. Bildet tatt langs samme vann som i februar.

Juni:
I juni ferdigstilte jeg babykurv til det kommende barnebarnet. Dessuten ser jeg at jeg leste diverse gode bøker.

Juli:
Knøttet født!!
Og mormor strikket jakke med reinsdyrmønster. Han bruker den ennå! Det er koselig.
Jeg og guttene hadde oss en tur til Tyskland. Mannen var hjemme med Kira, som ennå er valp.

August:
Jeg begynte storproduksjon av kluter og håndklær. Akkurat dette settet fikk min søster til jul.
Morelltreet bugnet utover alle sine bredder. Og nytt bilde ble det til profilen av sånt.

September:

September ble den store jobbreisemåneden. Det beste var den fantastiske turen til Brønnøysund i et nydelig høstvær og lav flygning over vakkert landskap.
Vi har også barnedåp i nydelig vær. Satt ute store deler av dagen!

Oktober:
Julekortproduksjonen starter. Jeg rydder både her og der. Finpusser på arbeidsrommet (og i dag har jeg kjøpt garnkurver!), leser Gaute Heivoll (fra nabokommunen) og Ikea åpner på Sørlandet.

November:

I november produserte jeg til jobbminijulemessen. Det ble laget både kluter, hjerter, lys, små vesker og esker med julenisser.

Desember:

Den store julekalenderen ble laget hver kveld i desember helt frem til jul. Og i juleferien har vi hatt besøk og kost oss masse.

Dessuten kan jeg hinte om en kommende oppussingshappening: det er begynt å skje noe på kjøkkenet. I dag. På selveste nyttårsaften. Tenk å begynne da!!!

Men nå skal jeg lage sausen til kalkunen, og så begynner den stille og rolige feiringen. Guttene flyr litt inn og ut med småraketter. Ellers skal vi spise godt; kalkun, riskrem, chips og godterier. Litt TV tar vi sikkert på. Et glass vin blir det nok på de to eldste etterhvert.

ET RIKTIG GODT NYTT ÅR TIL DERE ALLE!
Takk for følget i 2010, og velkommen tilbake i 2011!

3 kommentarer:

 1. Så stilig kavalkade med masse forskjellig interessant å se på. Bilde fra Svalbard var utrolig vakkert, og det blekkprosjektet ditt vil jeg se mer av. Sånn babykurv har vi søsken hatt når vi var babyer, og nå har førstemann i neste generasjon tatt den i bruk. Desverre ikke jeg som er blitt bestemor, men jeg blander meg inn som gammeltante. :)

  Stille og rolig familiefeiring her også.

  Et riktig godt nyttår til deg og dine også!

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 2. Hei :) Så utrolig gøy å lese :)Nydelig vandring igjennom året som gikk . Jeg er så glad for at jeg oppdaget bloggen din , for her er det kos å være :)Ønsker deg en fin kveld og GODT NYTT ÅR !!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Flott kavalkade.
  Godt nyttår.
  Klem:)

  SvarSlett