Etiketter

torsdag 23. desember 2010

Bordet er dekket, det er fest i huset!

Da er det klart for siste luke i adventskalenderen: JULEDEKKET BORD.

Jeg vil få lov å takke alle som har fulgt kalenderen jevnlig, og alle som har vært innom sporadisk. Det har vært moro å holde på med, og særlig å få mange hyggelige kommentarer! En spesiell takk til dere som har kommentert og bidratt til gleden ved å holde på hver kveld i nesten en måned.
Nå ønsker jeg dere en alle tiders jul og så blogges vi etterhvert.

Bordet er dekket. Jeg har ikke et designerbord å vise til, men et helt alminnelig, julerødt julaftens bord.
Mine egne nisser på en kant, og en kollegas keramikknisser på den andre kanten. Må jo ha plass til maten! Hos oss er det pinnekjøtt og kålrabistappe som står på menyen. Riskrem til dessert. Med mandel, så klart. Som dere ser er vi bare 4 til bords. Det blir veldig rart at eldstejenta, svigersønn og barnebarnet skal feire jul hos hans foreldre. Men de kommer 1.dag! Heldigvis ikke lang avstand mellom oss. Men vi fire skal kose oss en hel haug! Det klarer vi!
Jeg er allerede i gang med nye prosjekter. Lillejulaften kveld har jeg startet på nye strikkekluter. Fikk en bestilling på 10 kluter i lillatoner og på 2 større håndklær etter minijulemessen på jobb. Så det arbeidet startes nå.
Men først: den deilige julekvelden.
Kos dere alle riktig masse!!
Klem fra Trivselsdamen.

6 kommentarer:

 1. Det har vært utrolig koselig å følge kalenderen din. Blir spennende å se hva som dukker opp her nå. :) Men først blir det ei koselig julefeiring. Så koselig du har det i stua di. Jeg har ikke dekket bordet, men ellers er jeg ferdig med alt. Nå sitter jeg her i godstolen og koser meg med en bloggrunde.

  Ønsker deg og dine ei riktig god og trivelig jul.

  Juleklem fra Trine :)

  SvarSlett
 2. GO JUL - for et hyggelig og innbydende bord!!
  Vet du - nå fant jeg ut at du er kona til Stifinneren - du og du så kost!!!
  Hallo hallo - ja jeg fortet meg inn og la meg som følger - jeg liker bloggen til din kjære storveies - og nå kan jeg følge din knakende fine blogg også!! - Som jeg gleder meg!!!
  Gleder meg virkelig til å følge deg og dine prosjekter videre - ønsker deg og dine en herlig julekveld, kos dere og en stor varm juleklem kommer fra Lokki.....NÅ :))

  SvarSlett
 3. Hei!
  Og riktig GOD JUL til dere!
  Nå har jeg oppdatert meg litt her inne, masse flotte kalender innlegg du har hatt, du har virkelig vært kreativ! Veldig koselig og inspirerende....Likte godt ideen om spa :-)Det er enkel og billig velvære som gjør oss godt. Blir nok en sånn en på meg en av dagene nå ;-)

  En liten julefundering:
  Det er et paradoks at vi i vår verden er så rike på materielle ting, men så "fattige" på tid. Vi må prøve prioritere det som er viktig.

  Snakkes!
  Klem fra Elisabeth

  SvarSlett
 4. Takk for adventskalenderen din, det har vært koselig å følge med :) Kos dere sammen, og ha en fortsatt god jul!

  Klem :)

  SvarSlett
 5. Jeg ønsker deg og dine noen gode juledager. Ser fram til å titte inn til deg også i det nye året. Klem fra Turid

  SvarSlett