Etiketter

søndag 12. desember 2010

En trivelig hilsen

I fjor jul laget jeg juleposer (se her). Disse brukte jeg til venninnegaver og kollegagaver i stedet for julekort. De vakte begeistring. Jeg solgte også flere av disse på minijulemessen nå i år.


Her er altså luke 12 med JULEPOSER.


De er laget slik: fyrstikkeske pyntet med bildeark fra Hobbyhimmelen. Lys og "sølvpynt" fra Nille. Ark fra Panduro. Dette er skjært til så det passer med cellofanpose (Hobbyhimmelen). Jeg har skrevet teksten rett fra datamaskinen (man må prøve seg litt frem for å få rett størrelse). Div.pynt fra Hobbyhimmelen og kanelstang fra Apoteket. Glemte å si at Fudgen er kjøpt i Tyskland i sommer. Den har holdbarhet ut neste år, så derfor passet det fint å putte denne oppi her.

I kveld har vi vært hos gode venner på trivelig adventstreff. Vi fikk full middag (mange ganger har vi hatt grøt og kaker) med kalkun og deilig tilbehør. Riskrem til dessert. Snacks og kaker i mengder. Man går ikke sulten fra et slikt gilde! Vi har quiz og mange julesanger. I tillegg måtte vi få med oss akkurat avstemningen i X-faktor. 2 verdige finalister, og det sto sikkert ganske jenvt mellom dem. Atle har vært min favoritt, men Hans er meget dyktig, så det var helt fint at han vant, synes jeg.

Nå er det natt..... Det vil si, det var det allerede for en stund siden for meg. Øynene glipper, men skriver jeg dette nå kan jeg kanskje sove litt lenge i morgen. Helt til slutt: jeg har begynt på et nytt strikkeprosjekt som kanskje dukker opp i kalenderen etterhvert. Time will show.
Tudeldu!

5 kommentarer:

 1. Så koselig å får en slik hilsen/gave!!

  Ha en flott søndag og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Kjempefine juleposer du har laget, en god ide å ta med seg. :) Jeg har faktisk strikket litt i det siste jeg også, men bare små ting altså. Skal feire bursdag til sønnen min i dag, det blir koselig.

  Ha en trivelig tredje søndag i advent!

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 3. Så koselige poser.
  Det var en flott ide.
  Kalenderen din er super!
  Ha en fin søndag:)

  SvarSlett
 4. Kjempefine juleposer:)
  Høres ut som dere hadde en skikkelig fin kveld:)
  Nyt søndagen, klem fra meg:)

  SvarSlett
 5. Så kjekke poser, fin idé fra deg igjen :) Ønsker deg og dine en god kveld!

  SvarSlett