Etiketter

søndag 26. desember 2010

Winter wonderland


Julefreden hersker i heimen.  I dag har vært en riktig slapp dag, med bare sofaen, dataen og en liten tur i det vakre vinterværet. Nå står svineribben i ovnen, og vi har fullt hus av juleslappfisker som slenger rundt og ikke orker å gjøre så mye. Men trenger vi det, da? Sannsynligvis sunt å bare lade helt ut, eller lade helt opp, kanskje?


Det ble noen vinterbilder i dag. Hundene lekte seg masse i snøen. De synes det er herleig å være ute i alt det hvite, gøye.

8 kommentarer:

 1. Herlige bilder:) Jeg hadde latdagen igår....satt i en stol..Gubben som lager middag på 1.dagen:)
  Kos dere videre, klem fra meg:)

  SvarSlett
 2. Vi trenger alle å slappe av iblant :) Det er deilig med snø ute, vi gikk en skogstur i dag, det var "bare" minus 14 grader og dermed ikke så bitende kaldt. Ha en fin romjul!

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei på deg og god jul i stua!
  Nydelige bilder fra 2.juledag!!

  Her er formen bedre, så da skal man ikke klage;)
  Kos deg videre i romjula, klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Så herlige vinterbilder, det er virkelig vakkert ute nå.
  Ha en fortsatt fin romjul,
  Klem T

  SvarSlett
 5. Fine bilder.
  Deilig med en lat dag iblant, men utrolig hvor slapp man blir av å gjøre ingenting:)

  SvarSlett
 6. Hei igjen:) Jeg har prøvd med "dop" til den forrige hunden...syntes det var forferdelig. Hun ble roligere, ja, i kroppen...men ikke i hodet. Vondt å se....så hun ble lagt i buret tidlig på kvelden med en radio rett ved siden av...det funket bedre enn dop.
  Håper datteren kommer seg til skogs, tross alt:)
  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 7. Nei, man trenger ikke å gjøre noe hele tiden. Vi har nok behov for å være "slappfisker" fra tid til annen. Skulle ønkse jeg var flinkere til å "ligge på lading" jeg også.

  Godt nytt år!

  SvarSlett
 8. Nydelige vinterbilder. :) Vi har ordentlig vinter her nord også med masse snø, men sol har vi ikke. Deilige late dager som nytes i fulle drag.
  Du kan jo lage kavalkade over det du har laget trenger jo ikke bare være kort. Det er så morsomt å se, og du mangler jo ikke på ting å legge ut.

  Ha ein flott lille nyttårsaften.

  Klem, Trine :)

  SvarSlett