Etiketter

onsdag 15. desember 2010

tovede hjerterJeg fikk boken "Julepynt og julegaver" fra Hobbyklubben for en ukes tid siden. Der var det mange idéer! Jeg har lyst til å lage opp til flere av tingene, men det får bli etterhvert...
Men noe fikk jeg lyst til å kopiere med en gang.
Så i dag legger jeg TOVEDE JULEHJERTER i luke nummer 16.

Oppskriften er enkel og siden boken er ny, så henviser eg til den når det gjelder oppskriften. Send meg evt.en mail på romfortrivsel@gmail.com dersom du ønsker jeg skal skrive den av til deg:)


 I oppskriften har de brukt kroklisser til å kante rundt, men det hadde jeg ikke, så jeg brukte en tvinnet pyntetråd fra Hobbyhimmelen. Der har jeg også kjøpt de ustyrtelig søte pepperkakeknappene. Jeg synes de passet kjempegodt på "kakehjertet". Garn fra Nille.

I dag har jeg kjøpt videre på julegavene. Vi nærmer oss ferdig. Har bare en 3-4 gaver igjen. Guttene ønsker seg gaver som ikke er så stor i volum, så vi må supplere med noen "volumiøse" gaver, så det skal ruve litt under treet. Som mannen min sier: "gjør ikke noe om det er mange gaver under treet, bare de er store!".
Så sånn kan det sies. Noen ganger er jeg i tvil om hvem som er det største barnet i huset....

5 kommentarer:

 1. Så fine de hjertene var . Falt sånn for pepperkake figurene :) Ja pakker er spennende , jeg vil ha både store og små, myke og harde . Gi meg MANGE !

  Ha en fin dag i morgen :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Kjempefine hjerter, og så stilig med de pepperkakeknappene. Har ikke sett den boka, tror jeg må sjekke den.

  Jeg er helt tussete med pakkene til ungene selv om de nå er voksne. Heldigvis er de hjemme på julaften begge to. Det blir til at jeg pakker inn mange småting for at det skal bli litt under treet. Koselig!!

  Ha en fin torsdag!

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 3. Heia.
  Fine hjerter. Det klør i fingrene etter å ta i noe strikkerier. <disse så ikke så langdryge ut, og veldig fine. Liker hilsningsgaven din. Kreativt.
  Takk for omtanke inne hos meg.
  klem

  SvarSlett
 4. Helt enig med dere! Pakker må til!
  Og Randi: Synes du er kjempetøff med brukket arm, operasjon og julemarked midt oppi all julestri! Håper du får godt hjelp av de rundt deg.

  SvarSlett
 5. Haha, kjenner meg igjen på det med store pakker under juletreet :)
  Er snart ferdig med alle de stooore pakkene nå.
  Fine hjerter!
  Ønsker deg en hjertelig god førjulstid!

  SvarSlett