Etiketter

onsdag 1. desember 2010

Den andre dagen

Den andre luken i adventskalenderen inneholder EN VERTINNEGAVE.


Det er sikkert flere enn meg som skal i selskap, enten før jul eller i selve julehelgen. Kanskje ikke alltid så lett å ta med seg en blomst, og konfekteske forsvinner liksom litt i alle julens godterier.

Her har jeg kjøpt kronelys. Jeg har brukt 6 lys, et ark jeg fikk i en interiørblad samt et ark fra Panduro. Begge har jeg revet kantene på. Jeg taper bare midt bak, slik at lysene er litt løse inni. Så har jeg pyntet med en blonderest og litt gulltråd, samt en Nille-engel (ja, samme som på dørkransen. Synes de var veldig søte). Og vips, så har du en enkel og søt vertinnegave!


Tilleggstips kan jo være å lage en fyrstikkeske i samme stil.


I dag har jeg også kjøpt en ny 7 armet adventsstake! Det blir en julegave fra mine foreldre til oss, for den var litt dyr... (gjorde liksom ikke kjempemye at den gamle i tre hadde tippet i bakken og ville ikke mer).
Som dere ser ligger veden også klar i stabler. Det blir jammen en del ved som går med disse dagene. Heldigvis er jeg gift med en grei fyrbøter, så han sørger for deilig temperatur fra tidlig morgen til vi legger oss:)


Og her i kveldslyset:
Minner om at der ennå er mulig å melde seg på lenke-konkurransen:
Lenker du til kalenderen (så den spres til flere), så er du med i trekningen om enten "julekuleboken" eller en sammensatt gave av noen av produktene i adventskalenderen. Trekning 5.desember:)

Ha en god 2.desember!

3 kommentarer:

 1. Flott vertinnegave. Stearinlys går det mye av i jula. :) Vakker lysestake du har fåttt i vinduet. Jeg har vurdert å slippe min røde trelysestake i guvlet, hi,hi. Men den får rekke et år til.

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 2. Så fint du har pyntet lysene. Takk for tips :)

  SvarSlett
 3. Flott gave:) Av og til blir noen gaver mere kostbar:) Greit å kjøpe noe man vet blir brukt.
  Ha en fin kveld, klem fra meg som snart skal på tur i kulda....

  SvarSlett