Etiketter

lørdag 18. desember 2010

pakke-pakke-pakke-pakke

Så er det tid for å pakke-pakke-pakke gaver. Noen er kjempeflink til å å lage hele gaven som en egen kreasjon. Jeg har nøyd meg med å lage egne merkelapper.
Søndagens luke er en PAKKELAPP-luke.

De første her er ferdigklipte hjerter fra Panduro. Den enkle pynten er glans fra Libris, engel og sølvfigurer fra Nille. Jeg har svertet alle kantene med brunt eller sølv.
Egentlig kan man lage merkelapper av mange forskjellige ting:
 Hvite klistreetiketter kan stemples med god jul- stempel, det finnes ferdige, firkantede lapper i hobbybutikkene til å lime noe på, eller man kan lage små kort av den man finner i heimen: klippe ut motiv fra julemelkekartongen, klippe ut en rund pappskive av frokostblandingspakken, dekke den med sølvpapir og lim på ferdigskrevet hvitt papir på den siden sølvpapirskjøtene er, ta silkebånd rundt en furukongle og knytte sløyfe. Skriv med tusj rett på båndet og fest på pakken.

Det finnes også merkelapper man kan skrive ut fra nettet.
Disse er laget av en svensk illustratør, Camilla Engman:
Til slutt en merkelapp til noen med litt humor.... (idé stjålet av en korvenninne:)

Så har jeg lyst til å fortelle at jeg har vært kjempeheldig å vinne en give-away hos Idé-puffen. En meget kreativ dame som lager de flotteste ting! Jeg er veldig spent på hva som nå kommer i posten!
Hun har vært uheldig midt i julestria å brekke armen. Men damen står jammen på allikevel. Respekt! Ta gjerne en titt og bli imponert: http://ide-puffen.blogspot.com/

Så avslutter jeg med et stemningsbilde av inngangsdøren. Samme krans som et av de første adventskalenderinnleggene, men nå koselig dekket med snø.

6 kommentarer:

 1. Fine merkelapper altså :) Jeg var litt lat og kjøpte ferdige på ikea ( men jeg har sydd 9 gerilja puter til gaver da He he ;) Guri så tøff den engelen var , de øynene Hi hi ;) Den kransen du har på døra , var jo som tatt ut fra Donald duck ;) Digger :)

  Ha en fin helg videre :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Du imponerer meg stadig:) Så flotte lapper, bare å finne på det..?
  Randi/Ide-puffen er kreativiteten selv, utrolig dyktig dame med kun 2 tommeltotter. Regner med du får noe fint i posten:)
  Ha en fin søndag, her er det -10 og sur vind..
  Klemmings:)

  SvarSlett
 3. Så flotte gavelapper du har laget!
  Og nydelig krans du har på døren.
  Her daler snøen ned i dag,og julestemmningen er på plass.
  Ha en fin adventssøndag!
  Klem T

  SvarSlett
 4. Søte pakkelapper, både de i grå og brune toner. Og engler får man jo aldri nok av....

  SvarSlett
 5. Så fine pakkelapper du har laget. Det er mye man kan finne på om man har tid og lyst :)

  Ha en fin 4. advent.

  Klem

  SvarSlett
 6. Oj, for noen flotte og artige pakkekort! Blir jo noe ekstra når man lager disse selv; det får være en plan til neste år:)
  Kos deg, klem fra meg;)

  SvarSlett