Etiketter

torsdag 16. desember 2010

Gaver med spenning?

Familien til søsknene mine får i år en liten hilsen på "fellesen". Søstrene får gave, men resten av familien; les barna, er blitt så store at de er vokst ut av gavelisten (jeg har 16 tantebarn, så vi må ha en grense et sted). Men en liten hilsen på juleaften får de. Noen ganger har jeg kjøpt en konfekteske på deling, eller hver sin deilige såpe til jentene, en film på deling eller noe i den gaten. I år får alle en ørliten spenningsstund.
Dagens luke er altså FLAXLODDKORT.

Jeg lager en del kort, selv om årets julekortproduksjon er heller mager. Men her følger noen Flaxloddkort som allerede er avsendt vestover.


Jeg ser nå at det siste kortet ikke har fått med seg en liten sølvperle som jeg limte inni den røde blomsten. Bare i tilfelle noen syntes det manglet noe:)

I morgen kveld er det julebord på jobb. Dermed kommer nok ikke lørdagens innlegg før på ....ja, lørdag;)
Jeg er en pyse på glatta, og dette julebordet foregår på en låve oppover noen litt bratte bakker. Og det er meldt snø på Sørlandet fra i morgen. Det går vel helst bra, men jeg bruker noen kcalorier på å grue meg og være anspent. Så her krysser vi altså fingrene for at det er en beskjeden snø som daler ned. Ikke en sånn kraftsak som det hender det kommer her på Sørlandet. 1 meter dettende ned i løpet av 4-5 timer. Ikke uvanlig. Hm...

1 kommentar:

 1. oj, så flotte kort du lager!
  Krysser fingrene sammen med deg for at det går fint opp bakkene. Som du sier så går det som regel bra, men ikke moro å grue seg til å kjøre.
  Kan godt ta imot snøen her i trøndelag istedet ;)
  Ønsker meg snø istedet for kulde, særlig siden mannen min er den som måker :D
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett